Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Win e-tickets voor MOTORbeurs Utrecht 2020

MOTORbeurs Utrecht 2020

MOTORbeurs Utrecht 2020

Van 20 t/m 23 februari 2020 is het weer tijd voor het grootste motorspektakel van Nederland; de MOTORbeurs Utrecht. Motorrijders en -liefhebbers vinden hier werkelijk alles wat met motoren te maken heeft. Hier ruik, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Naast al het nieuws zijn er rijen vol occasions en is het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen en van motorkleding tot oordoppen. Wat je ook nodig hebt: het is er allemaal!

Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire en leuke activiteiten op het programma. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs in Utrecht uit zijn voegen van de actie. Bekijk bijvoorbeeld de Supermoto-races op het buitenterrein of kijk op hetzelfde buitenterrein naar de kunsten van diverse stuntrijders. Het blijft niet alleen bij kijken, je kan namelijk in hal 12 zelf meemaken wat Electrocross is of één van de vele proefritten maken op het testparcours. Heb je nog geen motorrijbewijs? Ook dan kan je op de motor stappen bij Bovag Try the Bike (en bij het reeds eerder genoemde Electrocross). Iets wat je ook een keer in je leven gezien moet hebben, is de Steile Wand!

Tip van Startersmotor.nl:

Op het testparcours bij MOTORbeurs Utrecht kan je proefrijden op diverse motoren van importeurs en daarbij bestaat voor elke rit een eigen risico. Wist jij dat Allianz Global Assistance speciaal voor motorrijders een Eigen Risico-verzekering aanbiedt? Vanaf € 5,50 per dag is het mogelijk om jezelf te verzekeren voor dat eigen risico en eventuele borg, mocht je onverhoopt onderuit gaan. Dit is geen doorlopende verzekering, jij bepaalt zelf op welke dag (of dagen) je verzekerd wilt zijn. Deze verzekering kan je overigens ook gebruiken als je een motor gaat huren of gaat proefrijden bij een motorzaak. Het is wel van belang dat je een ondertekend proefrit- of huurformulier hebt, waarbij ook het bedrag staat vermeld als er schade aan de motor ontstaat. Deze verzekering sluit je af per dag op jouw naam, niet per motor(kenteken). Deze verzekering is overigens niet geldig met proefritten bij particulieren. Meer informatie over deze kortlopende (dag)verzekering kan je vinden op de website van Allianz Global Assistance.

Net je rijbewijs gehaald?

Heb je tussen 17 februari 2019 en 20 februari 2020 je motorrijbewijs gehaald? MOTORbeurs Utrecht geeft kersverse motorrijders gratis toegang op donderdag 20 februari! Het maakt niet uit of dit het A1-, A2- of gewone A-rijbewijs is, ze geven je graag gratis toegang op donderdag om te genieten van al het moois op de beurs.

Klik hier voor meer informatie over deze gratis tickets voor kersverse motorrijd(st)ers

 

Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 20 t/m 23 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht, Openingstijden: do 20 feb en vrij 21 feb 10-21u, zat 22 feb en zon 23 feb: 10-18u.
Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro, online 14 euro. Kijk voor meer informatie en tickets op MOTORbeursUtrecht.nl.

Startersmotor.nl mag van MOTORbeurs Utrecht 10 e-tickets weggeven (5 x 2 tickets), tijd dus voor weer een winactie!

Hoe win je die kaarten?

Startersmotor.nl geeft in totaal 10 kaarten weg: 5 setjes van 2 kaarten. Dit verdelen we in 3 setjes via de website en 2 setjes via Instagram. Hoe doe je mee? Stuur een email naar mbu2020@startersmotor.nl en geef antwoord op de volgende vraag: "Welke motor is te zien in de laatste video van 2019 op het YouTube-kanaal van Startersmotor.nl?" Wist je dat die motor zelfs op A2 kan worden gezet? Ben je overigens al abonnee van het YouTube-kanaal? Zo niet, dan is dat direct je kans om te abonneren. Jouw mailadres zal na de actie worden verwijderd en nooit misbruikt of doorverkocht worden. Een paar minuten na ontvangst van je deelname, ontvang je daarvan een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan je spamfolder.

Extra kans maken via Instagram? Bezoek daarvoor de Instagram-pagina van Startersmotor.nl. Volg daar Startersmotor.nl en plaats een bericht onder de Instagram-post over de winactie dat je kans wil maken op een setje kaartjes. Mocht je met een maatje gaan, tag hem/haar dan gerust ook in dat bericht.

Meedoen kan tot en met vrijdag 31 januari 2020, 23.59u.

Winnaars:

Het juiste antwoord was 'Kawasaki Z900'. De RandomNamePicker kwam met de volgende winnaars:

De winnaars voor de actie via email: Marielle P. , Collin van H. en Kimberly de W.
De winnaars via Instagram: papavanmara.niene en ieniemienie1960

Er zal zo snel mogelijk contact met de winnaars worden gezocht.

Iedereen bedankt voor het mee doen!

 

 

 

Steun Startersmotor en koop via deze links - bol.com - AliExpress - Booking.com


© Copyright 2007-2020 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram