Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Louis Tilburg zoekt jou!

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Aantal evenementen: 5
Wanneer? Wat? Waar? Info
15 dec 2018 t/m 16 dec 2018Central ClassicsExpo, HoutenOldtimer beurs voor motoren en brommers
18 jan 2019 t/m 20 jan 2019De Noordelijke MotorbeursExpo AssenMotorbeurs in het noorden van NL
19 jan 2019 t/m 27 jan 2019AutosalonExpo, Brussel (BE)Autoshow en motorshow met de laatste modellen
14 feb 2019 t/m 17 feb 2019MOTORbeurs UtrechtJaarbeurs UtrechtDe bekendste motorbeurs van Nederland
30 sep 2020 t/m 4 okt 2020InterMOT 2020Koelnmesse, Keulen (Duitsland)Grote Duitse motorbeurs met nieuwste modellen (tweejaarlijks)
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.


© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram