Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demo-dag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Aantal evenementen: 8
Wanneer? Wat? Waar? Info
28 jul 2018 t/m 29 jul 2018Grand Opening MotorKledingCenterPollaan 50 M, ZutphenOpening van de 4e MotorKledingCenter
19 aug 2018American Eagle DayCafe Zaal Bee-J Bertje, WeertAmerican day met o.a. motoren georganiseerd door MV The Eagles.
25 aug 2018MT TourRB Motoren, De BiltDemorijden op alle Yamaha MT's
25 aug 2018Riverside Party USA DayKampen (Loswal 10)Evenement met Amerikaanse motoren en auto's, ook veel leuks voor kids. Check de website.
3 okt 2018 t/m 7 okt 2018IntermotKeulen, DuitslandTweejaarlijkse grote motorbeurs
5 okt 2018 t/m 7 okt 2018MotorXperience RotterdamAhoy, RotterdamEen motorbeurs in 010.
6 okt 2018Motormarkt HardenbergHoogenwegMotoren, bromfietsen en onderdelen
10 nov 2018Red Bull Knock OutScheveningenStrandrace
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.


© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram