Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken en waar je vaak ook terecht kan met je A1- of A2-rijbewijs? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, opendagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken, specifiek uitgezocht voor het A1- en/of A2-rijbewijs. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van opendagen, demodagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event, uitverkoop of demodag? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen als dit met name ook interessant is voor de houders van een A1- of A2-rijbewijs.

Vanwege het coronavirus kunnen evenementen mogelijk niet altijd doorgaan. Controleer altijd de link van een evenement om te zien of dat nog door gaat.

Aantal evenementen: 1
Wanneer? Wat? Waar? Info
22 feb 2024 t/m 25 feb 2024MOTORbeurs Utrecht 2024Jaarbeurs, UtrechtGrootste motorbeurs van Nederland
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan passen we het aan.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram