Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Hyosung Aquila 650 (25kW, later 35kW)

Hyosung GV650 Aquila

Foto: Hyosung

De Hyosung GV650 Aquila is een mooie cruiser , maar helaas zeer weinig gezien in Nederland. Helaas hebben wij dan ook geen ervaring met deze motor. De GV650 maakt gebruik van hetzelfde blok (maar wel met één versnelling minder) als de GT650. Een krachtige 650cc V-Twin, met veel koppel onderin. Prima om mee te cruisen op zondag en ook op de snelweg meer dan voldoende vermogen om ook daar vlot te zijn. Hard rijden op een cruiser is niet prettig, maar het kan dus met deze wel. Heb jij een Aquila 650 en wil je je ervaring delen? Neem contact met ons op!

 

 

Motortype Viertakt, V-Twin, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 647cc
Versnellingen 5
Vermogen/koppel 25kW (34pk), laatste model 35kW
Gewicht 218kg rijklaar
Tankinhoud 15 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid 150-1600km/u
Rijbewijs A2, A
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

 

MotoPlus proefabonnement 10 euro

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!