Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Hyosung GT650N (25kW-kit, later 35kW)

Hyosung GT650

Foto: Hyosung

De Hyosung GT650 was de eerste motor voor Hyosung, die ze op de Nederlandse markt hebben gelanceerd. Het was de 'tegenhanger' van de Suzuki SV650, echter met een compleet eigen Hyosung blok en een aantal paarden meer. De kwaliteit van Hyosung is nog niet hetzelfde als die van Suzuki, maar de motor komt zeer goed voor de dag ! Vol vermogen loopt de motor over de 200km/u, de geknepen versie loopt rond de 150km/u.

Het kleine groepje Hyosung-gebruikers is zeer enthousiast over de GT650, mede door de lage prijs van de motor. Euro3 kwam er aan, hierdoor moest elke motor injectie hebben. Om de laatste GT650N's te verkopen, werd de prijs verlaagd naar 4490 euro ! Een koopje ! Inmiddels zijn alle GT650N's verkocht en staat de GT650iN/R/S voor de deur te trappelen om verkocht te mogen worden. De eerste modellen hebben alleen een 25kW-typegoedkeuring, het allerlaatste model is ook geschikt voor 35kW.

 

 

Motortype Viertakt, V-Twin, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 647cc
Versnellingen 6
Vermogen/koppel 25kW (34pk), laatste model 35kW
Gewicht 208kg rijklaar
Tankinhoud 17 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 150km/u
Rijbewijs A2, A
OSW - Motor makkelijk verkopen

 

 

MotoPlus proefabonnement 10 euro

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram