Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Hyosung GT250N

Hyosung GT250N

De Koreanen zijn in opkomst! De Hyosung GT250 is een eigen V-Twin ontwerp van Hyosung. Het frame lijkt enigszins op dat van de Suzuki GS500e. Misschien wel omdat Hyosung een tijd lang blokken voor Suzuki heeft geproduceerd in de Hyosung fabriek. De motor heeft +/- 30pk, de zithouding is iets naar voren en de topsnelheid ligt +/- rond de 160km/u. Gemiddeld ligt de haalbare top rond de 140km/u, en is 160km/u alleen in ideale situaties te halen.

Hij ziet er uit als een zware motor, komt goed mee op de snelweg en heeft een fijne wegligging. De remmen voelden wat sponzig aan, maar daar is wat aan te doen in de vorm van stalen remleidingen. Echter mag ik ook weer niet teveel zeuren, de nieuwprijs van de GT250 ligt op 3595 euro. Op dit moment is de GT250 voor Nederland niet meer leverbaar en ik vraag me ook af of deze nog terug komt in het assortiment. Aan de andere kant ; Hyosung is erg welwillend, als jij een Hyosung dealer verzoekt een GT250 te leveren, dan zal hij dit zeker weten regelen !! Anders gewoon importeren uit Duitsland, no problem.

 

 

Motortype Viertakt, V-Twin, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 249cc
Versnellingen 5
Vermogen/koppel 21.2kW (28,4pk)@ 8500tpm
Gewicht 187,7kg rijklaar
Tankinhoud 17 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 140-150km/u
Rijbewijs A2, A
BOL.com voor al jouw spullen

 

 

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram