Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Honda SH150i

Honda SH150i

Foto: Honda

De Honda SH150i motorscooter is een 150cc 1-cilinder 4-takt motorscooter welke een groot succes is in de wereld. Geschikt voor de stad, provinciale wegen en zelfs de snelweg kan je met deze scooter pakken. Bij de snelweg moet er wel bij gezegd worden dat de gemiddelde kruissnelheid van 110km/u dat goed vol te houden is en je bij snelwegen met een hogere maximumsnelheid, beter op de rechterbaan kan blijven en zo weinig mogelijk inhalen.

Met de grote 16 inch wielen, is de SH150 ook erg stabiel bij hogere snelheden. Het nadeel is dat je weinig bergruimte daardoor hebt onder het zadel, maar dat is op te lossen met een topkoffer. Suzuki zag het succes van de SH150 en heeft zelf daarom de Sixteen 150 op de markt gebracht tegen een iets lagere prijs. Is 150cc iets te weinig voor je? Dan kan je waarschijnlijk wel uit de voeten met de SH300i.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 153cc
Versnellingen CVT automaat
Vermogen/koppel 11,6kW (15,7pk)
Gewicht 127kg
Tankinhoud 9 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid 115km/u
Rijbewijs A2, A
Bitvavo - goedkoop handelen in crypto

 

 

MotoPlus proefabonnement 10 euro

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

  • Je spaargeld wordt minder waard door inflatie en banken geven geen rente. Wel eens gedacht om een deel van je geld (wat je kan missen) in crypto te doen? Klik hier voor meer informatie.

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2022 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!