Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Honda PS150i

Honda PS150i

Foto: Honda

De Honda PS150i motorscooter, is een opvolger van de Honda Dylan, met een 150cc 1 cilinder 4-takt motor. Met 150cc kan je de snelweg op, maar vergeet die linkerbaan maar. Meerijden op een snelweg waar 100km/u de maximale snelheid is en de auto's ook niet veel harder rijden, is prima te doen. Bij 120km/u ben je toch eerder David, dan Goliath. Voor woon-werk in principe een goede motorscooter, tussen de files door is heerlijk op dit soort lichte motorscooters.

De PS150i motorscooter is 300 euro goedkoper dan de SH150i en het grootste verschil tussen beide scooters is de wielmaat. De SH150i heeft grotere wielen, waardoor deze stabieler aanvoelt, ook bij hogere snelheden. Dit wil niet zeggen dat de PS150i niet lekker rijdt.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 153cc
Versnellingen CVT automaat
Vermogen/koppel 11,6kW (15,7pk)
Gewicht 126kg
Tankinhoud 8 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 115km/u
Rijbewijs A2, A
OSW - Motor makkelijk verkopen

 

 

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!