Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Honda Dylan 150

Honda Dylan 150

Foto: Honda

De Honda Dylan 150 is voor woon-werk verkeer een prima motorscooter. Door z'n lage gewicht en redelijk kleine uiterlijk erg wendbaar in de drukke steden en prima geschikt voor de provinciale wegen. Snelweg is niet onmogelijk met z'n topsnelheid van 115-120km/u op de teller. Bij 100km/u heb je dus nog een klein streepje gas over en kan je dus redelijk meekomen met het verkeer op de snelweg, maar inhalen kan je beter uit je hoofd laten.

Het kleine motortje is vrij zuinig (ongeveer 1:28), de ruimte onder de buddy is minimaal en er past dus ook niet fatsoenlijk een helm onder. Hooguit een jethelm. Tussen je benen kan je nog een tas plaatsen, maar een topkoffer is in dit geval een gewenste accessoire bij deze motorscooter. In Belgie heb je ook nog de Honda Dylan 125, deze zal een iets lagere top hebben dan de 150cc, maar geen grote verschillen. De Dylan is later opgevolgd door de Honda PS150i (kleine wielen) en de Honda SH150i (grote wielen), ook in 125cc verkrijgbaar.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 153cc
Versnellingen CVT automaat
Vermogen/koppel 11.5kW (15,5pk)
Gewicht 120kg
Tankinhoud 9 liter
Verbruik 1 op 28
Topsnelheid 115-120km/u
Rijbewijs A2, A
Motor theorie online oefenen

 

 

BOL.com voor al jouw spullen

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!