Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Versys 650 A2 2022

 

Honda CBF500 (alleen met 25kW-kit)

Honda CBF500

Foto: Honda

De Honda CBF500 is de opvolger van de Honda CB500. Het complete blok is geupdate, eveneens het uiterlijk. De CBF500 is net als de CB500 een vergevingsgezinde motor en prima geschikt voor de beginnende motorrijder. De Honda CBF500 kan tegen een kleine meerprijs van 470 euro geleverd worden met ABS. Net als de CB500 heeft de CBF500 een vrijwel 'hufterproof' motorblok en is deze lang gebruikt (en wellicht nog steeds in gebruik) bij motorrijscholen.

Helaas heb ik niet het genoegen gehad op deze motor te mogen rijden voor een uitgebreid verslag. Heb je zelf ervaring met een geknepen CBF500 en wil je er wat over schrijven? Neem gerust contact met ons op!


 

 

Motortype Viertakt, parallel twin, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 499cc
Versnellingen 6
Vermogen/koppel 25kW (34pk)
Gewicht 183kg droog
Tankinhoud 19 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid 150-160km/u
Rijbewijs A2, A
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

 

BOL.com voor al jouw spullen

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

  • Je spaargeld wordt minder waard door inflatie en banken geven geen rente. Wel eens gedacht om een deel van je geld (wat je kan missen) in crypto te doen? Klik hier voor meer informatie.

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2022 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!