Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Ducati Multistrada 620 (alleen met 25kW-kit)

Duc Multistrada 620

Deze motor heeft geen 35kW-goedkeuring, echter wel een 25kW-goedkeuring. Tweedehands is deze op 25kW dus legaal te rijden met het A2-rijbewijs. Omdat ik geen ervaring met deze motor heb, laat ik Ducati spreken:

Wendbaar en licht, dat is het Multistrada basismodel voor motorrijders die op zoek zijn naar veelzijdigheid, plezier en stuurgemak. Deze motorfiets is zeer gebruiksvriendelijk door zijn lagere zitpositie (20mm) en is 13 kg lichter dan de 1000cc versies. Kortom, maximale controle onder alle omstandigheden. Ontwikkeld op de bochtige bergweggetjes en in de straten van Italië, is de Multistrada voor vele liefhebbers een droom die werkelijkheid is geworden. Een sportmotor ontworpen zonder comfort, veelzijdigheid en het praktische gebruik uit het oog te verliezen. De Ducati Multistrada is de ideale motorfiets voor elke dag en iedere weg.

 

 

De Multistrada 620 wordt voortgedreven door een 618cc luchtgekoeld 2-kleps L-twin motorblok. Makkelijk in onderhoud, laag in verbruik en met een vloeiende vermogensafgifte voor uniek motorplezier. Dankzij de APTC koppeling hoort het zware koppelwerk tot het verleden met een zeer gebruiksvriendelijke licht bedienbare koppelingshendel. Hierdoor wordt rijden in druk verkeer zowel veilig en plezierig.

Heb jij een 25kW Ducati Multistrada 620 en wil je je ervaring hier plaatsen? Neem gerust contact met ons op!

Motortype Viertakt, L-twin, luchtgekoeld
Cilinderinhoud 618cc
Versnellingen 6
Vermogen/koppel 25kW (34pk)
Gewicht 183kg
Tankinhoud 15 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid Ongeveer 160km/u
Rijbewijs A2, A
OSW - Motor makkelijk verkopen

 

 

BOL.com voor al jouw spullen

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram