Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Aprilia Scarabeo 300

Aprilia Scarabeo 300

Foto: Aprilia

De Aprilia Scarabeo 300 is een van de vele motorscooters die je nu nog tweedehands kan aanschaffen voor je A2-rijbewijs. Met het 278cc 1-cilinder blokje met 22pk trek je niet de straatstenen uit de straat, maar kom je prima met het verkeer mee en is deze motorscooter uitstekend geschikt voor woon-werk verkeer. Daarbij het gemak van een automaat en enige bergruimte onder het zadel.

De rempartij bestaat uit een schijf voor en achter en moeten de motorscooter vlot tot stoppen brengen. Ook door het lage verbruik een poopulaire motorscooter in Zuid-Europa.

 

 

Motortype Viertakt, ééncilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 278,3cc
Versnellingen CVT Automaat
Vermogen/koppel 16,5kW(22,4pk)
Gewicht 159kg
Tankinhoud 10 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid +/- 130km/u
Rijbewijs A2, A
OSW - Motor makkelijk verkopen

 

 

BOL.com voor al jouw spullen

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!