Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Ninja 500 SE

 

Aprilia Mana 850 (25kW-kit)

Aprilia Mana 850

Foto: Aprilia

Helaas hebben wij nog geen ervaring met de geknepen versie van de Aprilia Mana 850. Heb jij dit wel en wil je jouw ervaring beschrijven in een kort stukje tekst? Neem dan contact met ons op!

De Mana 850 heeft een 25kW-typegoedkeuring, waar je op mag rijden met een 35kW-rijbewijs. Wil je 'm echt knijpen naar 35kW, dan kan dit via een IKS-keuring. Gezien je met 25kW ook nog aardig vooruitkan komen, is het niet het geld waard om 'm echt op 35kW te zetten. Of je moet 600-700 euro en veel tijd over hebben. Nieuw kan de motor niet meer naar 25kW, maar gebruikt op 25kW zijn ze wellicht nog te vinden.

 

 

Motortype Viertakt, V-twin, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 839,3cc
Versnellingen Semi-automaat: Sequentieel met handmatige 7e versn.) of automatische stand (3 mappings)
Vermogen/koppel 25kW (34pk) via 25kW-kit
Gewicht 200kg (206kg met ABS)
Tankinhoud 16 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid Vermoedelijk 160km/u
Rijbewijs A2, A
OSW - Motor makkelijk verkopen

 

 

BOL.com voor al jouw spullen

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!
  • Tip #2: Op zoek naar kleine onopvallende navigatie voor op de motor? De Beeline Moto II kan wat voor jou zijn, zo hoef je je dure smartphone niet op je stuur te plaatsen!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!