Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Startersmotor.nl helpen

Startersmotor.nl is het werk van één persoon. Startersmotor.nl maak ik in mijn schaarse vrije tijd. Die tijd gebruik ik om de website te bouwen, testverslagen te maken en de informatie op de website up-to-date te houden, onder meer door het bijhouden van de A1- en A2-database. Ondanks dat het leuk is om te doen, kost dit gewoon veel tijd.

Wil je als dank voor de informatie en testverslagen, op de website en op YouTube, wat terug doen en je waardering te laten blijken zonder dat het je wat kost? Startersmotor is affiliate van een aantal online winkels, waarbij als je via Startersmotor.nl naar zo'n online winkel gaat en een aankoop doet, Startersmotor een klein percentage krijgt over de bruto gegenereerde omzet. Dit kost jou niets extra, maar kost de webwinkel een beetje winst, wat ze aan mij uitkeren. Op deze manier kan ik onder andere hostingkosten betalen, maar ook nieuwe apparatuur aanschaffen om je te voorzien van nog mooiere foto's en video's. Alvast bedankt voor je hulp, dat waardeer ik enorm!

Via onderstaande linkjes kan je Startersmotor.nl steunen:

 

Accommodaties via Booking

Een andere manier om te helpen is om je hotel voor je (motor)vakantie of andere reis te boeken via Booking.com. De prijs van de accommodatie blijft voor jou gelijk, maar Startersmotor.nl ontvangt dan een klein percentage als commissie en van die kosten. Alle kleine beetjes helpen en het kost jou uiteindelijk niets extra!

Doneren via PayPal

Mocht je helemaal niets willen kopen, maar wel als dank een bedrag willen doneren, dan kan dat via de donatieknop van PayPal. Elk bedrag is voor mij een blijk van waardering voor de vrije tijd die ik in Startersmotor.nl stop naast mijn fulltime baan.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!