Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Startersmotor.nl helpen

Startersmotor.nl is het werk van één persoon. Startersmotor.nl maak ik in mijn schaarse vrije tijd. Die tijd gebruik ik om de website te bouwen, testverslagen te maken en de informatie op de website up-to-date te houden, onder meer door het bijhouden van de A1- en A2-database. Ondanks dat het leuk is om te doen, kost dit gewoon veel tijd.

Wil je als dank voor de informatie en testverslagen, op de website en op YouTube, wat terug doen en je waardering te laten blijken zonder dat het je wat kost? Startersmotor is affiliate van een aantal online winkels, waarbij als je via Startersmotor.nl naar zo'n online winkel gaat en een aankoop doet, Startersmotor een klein percentage krijgt over de bruto gegenereerde omzet. Dit kost jou niets extra, maar kost de webwinkel een beetje winst, wat ze aan mij uitkeren. Op deze manier kan ik onder andere hostingkosten betalen, maar ook nieuwe apparatuur aanschaffen om je te voorzien van nog mooiere foto's en video's. Alvast bedankt voor je hulp, dat waardeer ik enorm!

Via onderstaande linkjes kan je Startersmotor.nl steunen:

 

Accommodaties via Booking

Een andere manier om te helpen is om je hotel voor je (motor)vakantie of andere reis te boeken via Booking.com. De prijs van de accommodatie blijft voor jou gelijk, maar Startersmotor.nl ontvangt dan een klein percentage als commissie en van die kosten. Alle kleine beetjes helpen en het kost jou uiteindelijk niets extra!

Cryptomunten

Heb je interesse om te investeren in crypto? Zelfs dan kan je Startersmotor.nl support geven, door je cryptomunten te kopen via Bitvavo (een Nederlandse broker!). Via deze link hoef je de eerste week over de eerste € 1000,- geen transactiekosten te betalen (daarna 0,25% op een transactie, bij veel brokers ligt dit tussen 1-3%). Startersmotor.nl ontvangt 15% van de transactiekosten (na die eerste week waarin je geen transactiekosten betaalt).

Startersmotor.nl is geen financieel adviseur, met investeren kan je geld verdienen maar ook heel makkelijk verliezen. Onderzoek dus goed in welke munt(en) je wilt investeren voor je een aankoop doet. Mogelijk denk je aan Bitcoin, wat een behoorlijke waarde heeft (maar ook flink fluctueert), maar er zijn ook andere interessante munten die je voor weinig kan aanschaffen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Cardano (ADA), die potentie heeft om flink wat waard te worden maar nu (februari 2021) nog rond 1 euro schommelt per munt. Maar nogmaals; met investeren in cryptomunten kan je geld verdienen, maar ook verliezen. Munten hoef je niet in zijn geheel te kopen, je kan ook een fractie van een munt kopen. Het is dus mogelijk om voor 10 euro aan Bitcoin te kopen, dan krijg je op het moment van schrijven 0,00025 Bitcoin in je wallet. Investeer alleen het geld er in wat je kan missen en besef ook dat altcoins (alles wat geen Bitcoin is) ook slecht kunnen presteren in een 'bear market'.

Doneren via PayPal

Mocht je helemaal niets willen kopen, maar wel als dank een bedrag willen doneren, dan kan dat via de donatieknop van PayPal. Elk bedrag is voor mij een blijk van waardering voor de tijd die ik in Startersmotor.nl stop.

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie en het kost jou niets extra. Win-win!
BOL.com - AliExpress - Booking.com - Amazon NL


© Copyright 2007-2021 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!