Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
BOL.com voor al jouw spullen

 

Zero Motorcycles Inc. is een Amerikaanse fabrikant van elektrische motorfietsen. Het bedrijf werd in 2006 gestart door Neal Saiki, een voormalige technicus uit de stal van NASA, het bedrijf bevind zich in de buurt van Santa Cruz, California in Scotts Valley. Zero maakt crossmotoren zoals de X en de hoogvermogen MX. Ook produceren ze straatmotoren, beginnende met de S in 2009.In 2011 kwam de XU op de markt, een kleinere straatmotor met uitneembare accu, het frame gebaseerd op dat van de Zero crossmotoren.

In 2012 introduceerde Zero de ZF9 Power Pack bij de Zero S en DS modellen, welke er voor zorgde dat ze de eerste elektrische productiemotoren werden die verder dan 160km konden rijden op een enkele laadbeurt. Zero heeft ook een kantoor in Nederland, bij diverse motordealers kan je Zero motoren aanschaffen.

Bron: Vrij vertaald van Wikipedia uit het Engels.

Bij elektrische motoren kijkt men niet naar het maximale vermogen, maar naar het continu-vermogen. Op dit moment (2015) zijn alle Zero Motorcycles motoren geschikt voor het A2-rijbewijs.

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Er zijn 8 motoren die voldoen aan je zoekopdracht.

Zero DS
Zero DS
Zero DSR
Zero DSR
Zero FX
Zero FX
Zero FXE
Zero FXE 15kW
Zero FXE
Zero FXE 11kW
Zero FXS
Zero FXS
Zero S
Zero S
Zero SR
Zero SR
 

Natuurlijk zijn de A1-motoren van Zero ook geschikt voor het A2-rijbewijs.


 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!