Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

VOGE is een premium merk van het Chinese Loncin. Bij Loncin produceren ze jaarlijks meer dan 2,5 miljoen motorfietsen en maken ze ook motorblokken voor bijvoorbeeld BMW, Honda en MV Agusta. Ook automerken maken gebruik van onderdelen van Loncin. Onder de merknaam VOGE probeert Loncin nu voet aan de grond te zetten in Europa. Onder andere namen verkopen ze al motoren over de wereld. Italika in Mexico, AKT in Colombia, Viper Motorcycles in Oekraïne, M1NSK in Rusland en Wit-Rusland en het merk Zanella in Argentinië. Overigens zijn diverse merken later overgekocht door Loncin en komen bepaalde merken oorspronkelijk niet uit China.

Met 2,5 miljoen motorfietsen en ruim 3 miljoen motorblokken per jaar, moet Loncin toch weten waar ze mee bezig zijn. Als BMW Motorrad Loncin vertrouwt, is daar zeker over nagedacht. BMW Motorrad heeft immers een naam hoog te houden. Enkele motorblokken die door Loncin worden geproduceerd, zijn die van de C400X, C400GT, BMW F750GS, F800GS, F850GS en ook de F900R en F900XR mogen er aan geloven. Voor MV Agusta zullen dit 350-500cc blokken worden, vermoedelijk voor motoren die in Azië worden verkocht.

Terug naar VOGE. VOGE is in 2020 een startend merk in de Benelux met op dit moment 15 dealers in Belgie en 10 in Nederland. De Belgische importeur BW Motors moet dit dealernetwerk nog verder uitbreiden en ze zijn daar druk mee bezig, gezien het aantal dealers in het begin een stuk lager was. Qua modellen laat VOGE wel zien dat het een merk uit China is. China staat bekend om het stelen van designs. Het lijken rechtstreekse kopieën van Honda (CB-serie) en Yamaha (XSR-serie/YBR250) en dat is jammer. Maar beter goed gejat dan slecht bedacht, de eigen originele modellen beginnen zo langzamerhand wel te verschijnen.

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Er is 1 motor die voldoet aan je zoekopdracht.

VOGE ER10
VOGE ER10

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!

  • Op zoek naar een goede motorverzekering? Combi Motors zoekt voor jou uit wat het beste bij jou past!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2023 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!