Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Verkoop je motor zonder gezeur.

 

AJP Motos is een Portugese fabrikant van enduro-, supermotard- en offroad-motoren in de A1- en A2-klasse. AJP levert voornamelijk motoren met 125cc, 200cc en 250cc. De naam 'AJP' is afkomstig van de oprichter van het merk, Antonio J Pinto. Hij startte het bedrijf in 1987 samen met zijn broer Jorge Pinto in Penafiel, een stad in het noorden van Portugal. Ze begonnen in eerste instantie in 1981 als reparatiebedrijf voor enduro- en offroad-motoren, maar gingen in 1987 over tot het fabriceren van motorfietsen en dat is ook het moment dat AJP Motos is ontstaan. De motorblokken komen tegenwoordig bij het Chinese Zongshen vandaan, een fabrikant die ook motorblokken maakt voor onder andere Aprilia, Derbi, Harley-Davidson, Moto Guzzi, Piaggio en Vespa.

Op dit moment worden de modellen PR3, PR4 en PR5 geleverd door AJP Motos. De motorblokken van de PR3- en PR4-modellen zijn luchtgekoeld, de PR5-modellen zijn vloeistofgekoeld. In de onderstaande lijst tref je alleen de motoren aan die geschikt zijn voor gebruik op straat. De echte offroad-modellen worden hier niet getoond.

Verkoop je motor zonder gezeur.

 

Er zijn 6 motoren die voldoen aan je zoekopdracht.

AJP PR3 ENDURO 125
AJP PR3 ENDURO 125
AJP PR3 ENDURO PRO 125
AJP PR3 ENDURO PRO 125
AJP PR3 SUPERMOTO 125
AJP PR3 SUPERMOTO 125
AJP PR4 ENDURO 125
AJP PR4 ENDURO 125
AJP PR4 ENDURO PRO 125
AJP PR4 ENDURO PRO 125
AJP PR4 SUPERMOTO 125
AJP PR4 SUPERMOTO 125

 

  • Tip: Controleer overal ter wereld je bandenspanning en pomp je banden direct op met de zeer handzame Xiaomi luchtpomp. Must have voor elke motorrijder!
  • Tip #2: Op zoek naar kleine onopvallende navigatie voor op de motor? De Beeline Moto II kan wat voor jou zijn, zo hoef je je dure smartphone niet op je stuur te plaatsen!

Waardeer je de artikelen op Startersmotor.nl en koop je wel eens wat bij onderstaande webshops?
Doe dat dan via volgende links, ik ontvang dan een kleine commissie om de website te kunnen onderhouden en het kost jou niets extra. Win-win!
Louis Motorrad NL - BOL.com - AliExpress - Amazon NL


© Copyright 2007-2024 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram
Te luid geluid is UIT!