Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Gratis je motor verkopen zonder proefrijders

 

Motorevenementen

Op zoek naar iets leuks wat motorgerelateerd is, om te bezoeken? Zoek niet verder! In de onderstaande lijst staan tal van evenementen, open dagen, toertochten en wedstrijden om te bezoeken. We proberen de lijst regelmatig aan te vullen met nieuwe motorevents, hierbij is alle hulp van jullie meegenomen. Weet je van open dagen, demo dagen, of toerritten die dit jaar zullen plaats vinden? Of misschien ben je zelf lid van een motortoerclub die ook niet-leden toelaat bij bepaalde ritten? Werk je bij een dealer met een speciaal event? Neem contact met ons op en we zetten het evenement in de lijst met motor-evenementen.

Aantal evenementen: 6
Wanneer? Wat? Waar? Info
22 jul 2017Goedhart Yamaha-dagBodegravenYamaha-dag incl. proefrijden
26 aug 2017Dutch Motorcycle FestivalVliegveld TwentheMotorfestival van de makers van MOTORbeurs Utrecht
16 sep 2017Custom & CruiserdagMotorcentrum West, NaaldwijkMotorshow
7 nov 2017 t/m 12 nov 2017EICMA-beursMilaan, ItalieGrote beurs met de nieuwste onthullingen
22 feb 2018 t/m 25 feb 2018MOTORbeurs UtrechtUtrechtDe bekendste motorbeurs van Nederland
3 okt 2018 t/m 7 okt 2018IntermotKeulen, DuitslandTweejaarlijkse grote motorbeurs
Informatie

Startersmotor.nl probeert zoveel mogelijk evenementen toe te voegen, Startersmotor is in geen enkel geval de organisator van de evenementen. Het kan voorkomen dat er foutjes in de informatie staan, heb je een foutje gezien bij de informatie over een evenement? Neem gerust contact met ons op, dan zetten we de fout recht.


© Copyright 2007-2017 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor.nl op Twitter Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube